Ansættelsesproces

 

 

Rekrutteringsprocessen i Amgros

 

I Amgros lægger vi stor vægt på en grundig og professionel rekrutteringsproces. I det nedenstående kan du læse mere om, hvordan vi behandler din ansøgning - fra du sender den til os, til enten ansættelse eller afslag.


Din ansøgning
Når du har sendt din ansøgning, modtager du altid en kvittering, der bekræfter, at vi har modtaget din ansøgning. Alle indkomne ansøgninger administreres i vores rekrutteringssystem, og det er derfor vigtigt, at du altid sender din ansøgning via det link, der står i stillingsopslaget, og ikke sender din ansøgning pr. e-mail eller brev. Vi screener ansøgningerne løbende eller efter endt ansøgningsfrist alt afhængig af, hvad der fremgår af stillingsopslaget.


Jobsamtalerne
Når vi har vurderet ansøgningerne til den ledige stilling, udvælger vi, med udgangspunkt i kvalifikationer og kompetencer, de kandidater, som vi ønsker at se til en 1. samtale. Udover den rekrutterende leder deltager der typisk en medarbejder fra afdelingen. Samtalen er din mulighed for at uddybe din ansøgning og dit CV og vores chance for at vurdere, om arbejdsindhold, kollegaer og du matcher hinanden.


På baggrund af 1. samtale udvælger vi de kandidater, der inviteres til 2. samtale. Her går vi mere i dybden med jobbet og med dine personlige og faglige kvalifikationer. Ved størstedelen af vores 2. samtaler benytter vi en personlighedstest, som vores HR senior specialist giver dig en tilbagemelding på. Afhængig af jobbet, kan du også blive præsenteret for en teknisk eller faglig case, som du skal løse.


Efter 2. samtale indhenter vi, som oftest, referencer fra dine tidligere arbejdsgivere. Det sker naturligvis kun efter aftale med dig.


For visse stillinger vil der også være en 3. samtale med Amgros’ administrerende direktør.


Ansættelse
Hvis vi tilbyder dig jobbet, får du besked mundtligt.


Afslag
Bliver du ikke inviteret til samtale, får du et skriftligt afslag pr. mail. Har du været til samtale, får du en mundtlig tilbagemelding. Ved afslag gemmer vi din ansøgning i op til seks måneder. Herefter slettes den i henhold til persondataloven.


Uopfordrede ansøgninger
Ønsker du at søge et job i Amgros, skal du holde øje med vores stillingsopslag og derefter sende din ansøgning til præcis den ledige stilling, du er interesseret i. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger.


Alle ledige stillinger bliver annonceret på vores hjemmeside og andre relevante medier.


Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til vores rekrutteringsproces, er du meget velkommen til at kontakte HR-afdelingen på tlf. 8871 3000 eller hr-afdelingen@amgros.dk.