Amgros som arbejdsplads

Amgros er en spændende og alsidig organisation, som er inde i en rivende udvikling. Hos Amgros lægger vi vægt på at være proaktive, dynamiske og innovative. Vi har et stærkt fagligt miljø og en meget kompetent gruppe af medarbejdere, som alle har en stor viden inden for deres felt. Amgros har ca. 90 ansatte.

 

Hos Amgros går vi op i at have en motiverende ledelsesstil og korte beslutningsveje. Vi er ikke bange for at give vores ansatte ansvar. På den baggrund praktiserer vi frihed under ansvar. Som ansat i Amgros har du derfor rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Samtidig kan du være med til at præge virksomhedens fremtid.
 


Medarbejderberetninger


Nedenfor kan du se, hvad nogle af vores medarbejdere har at sige om Amgros som arbejdsplads.

 

Thomas Smith, seniorspecialist, Business Intelligence og sundhedsøkonomi. Har arbejdet hos Amgros siden 2005.

- Jeg har lige fra starten syntes, at Amgros er en rigtig god arbejdsplads. Det betyder meget for mig, at der er gode muligheder for faglig sparring. Hos Amgros er der en bred vifte af medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Jeg synes virkelig, jeg får mulighed for at udvikle mig både fagligt og personligt hos Amgros. Og så har vi en meget afslappet omgangstone og et godt socialt miljø.


Brian Lolk, teamleder, IT og projekt. Har arbejdet i Amgros siden 2013.

- Jeg blev modtaget rigtig godt i Amgros. Inden min ansættelse kom jeg en del i Amgros, fordi jeg havde været ekstern konsulent. Derfor havde jeg en god fornemmelse for, hvad jeg gik ind til. I Amgros kan jeg få alsidige opgaver, mulighed for indflydelse og et stort ansvar for de opgaver jeg arbejder med. De kommende års udviklingsplaner på it området vidner også om, at Amgros er en virksomhed der følger med udviklingen. Det er en dynamisk virksomhed med et godt arbejdsklima.

 

Lisbeth Petersen, farmakonom og koordinator, Logistik. Har arbejdet hos Amgros siden 1992.

- Jeg vil betegne Amgros som en virksomhed, der altid udvikler sig. Jeg har været hos Amgros i 25 år og er her stadig, fordi det bliver ved med at være inspirerende. Man skal altid følge med og holde sig skarp, og som medarbejder udvikler man sig i takt med virksomheden. I mine øjne er det bedste ved Amgros, at der er tillid og frihed under ansvar og en stor respekt på tværs af organisationen. Og så har vi et fantastisk socialt miljø, hvor vi griner sammen og kerer os om hinanden.

"Amgros er et rigtig godt sted at arbejde, hvis man er ambitiøs og trives med at være i en virksomhed, der altid er i udvikling."