Viden og analyser


Amgros indsamler viden, som vi kombinerer, beriger og analyserer. Det er viden, der driver vores forretning, og den viden vil vi gerne dele og stille til rådighed for alle vores interessenter. Her på siden finder du et overblik over vores analyser og rapporter. Vi opdaterer jævnligt med nye udgivelser.


Lægemiddelomkostninger faldt marginalt i 2019

Udgifterne til sygehusenes indkøb af lægemidler faldt med 38 millioner kroner i 2019 sammenlignet med 2018. Selvom det er første gang, vi i Amgros har set et fald i udgifterne til sygehusmedicin, er der tale om et meget beskedent fald set i forhold til, at vi i 2019 indkøbte lægemidler for cirka ni milliarder kroner.

LÆS MERE

LÆS MERE

Viden og analyser

Artikler

I Amgros deler vi med stor glæde vores viden og indsigter til alle, der har interesse i den danske sundhedssektor. Her på siden har vi samlet de seneste nyheder, baggrundsartikler og interviews fra vores verden.

LÆS MERE
Viden og analyser

Sidste nyt

Ønsker du at få nyheder fra Amgros direkte i din indbakke, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan vælge mellem generelle nyheder eller sidste nyt fra Horizon Scanning.

TILMELD DIG

Karen Torgny

Senior kommunikationsspecialist

Jeg står for den overordnede kommunikation i Amgros – herunder PR. Og er med til at sikre, at vi kommunikerer åbent og imødekommende med vores omverden.