Find vej gennem EMA


Horizon Scanning benytter sig blandt andet af information fra Det Europæiske Lægemiddelagentur, European Medicines Agency (EMA). Vi registrerer og følger løbende medicinalvirksomhedernes ansøgninger til EMA. Den indsamlede information formidler vi i de orienteringer og oversigter, som vi publicerer på vores hjemmeside


Find vej gennem EMA

Vi følger og registrerer ansøgninger fra medicinalvirksomheder til EMA. Både ansøgninger om markedsføringstilladelse af nye lægemidler samt ansøgninger om større ændringer til eksisterende markedsføringstilladelser i form af indikationsudvidelser og såkaldte extensions.

De regulatoriske EMA-procedurer er komplicerede. Derfor har vi udarbejdet en guide til EMA, som vi kalder ”Find vej gennem EMA” (se link herunder).

Du kan både læse den i sin helhed eller blot benytte den som opslagsværk.

Find vej gennem EMA

LÆS MERE

Find vej gennem EMA

Horizon Scanning

Med Horizon Scanning danner Amgros et overblik over lægemidler og indikationsudvidelser, der inden for de kommende to til tre år forventes at blive markedsført i Danmark.

LÆS MERE
Find vej gennem EMA

Horizon Scanning orienteringer

I Horizon Scanning udarbejder vi orienteringer om nye lægemidler og hovedparten af de indikationsudvidelser, der er under vurdering hos EMA.

LÆS MERE
Find vej gennem EMA

Horizon Scanning oversigter

I Horizon Scanning udarbejder vi oversigter, som viser, hvilke nye lægemidler, indikationsudvidelser og extensions, som EMA er i gang med at vurdere.

LÆS MERE
Find vej gennem EMA

Pipelinemøder

Horizon Scanning arrangerer løbende pipeline-møder med leverandører af lægemidler. På møderne taler vi om, hvilke lægemidler, der vil blive markedsført i Danmark i løbet af de kommende to til tre år.

LÆS MERE
Find vej gennem EMA

Sidste nyt

Ønsker du at få nyheder fra Amgros direkte i din indbakke, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan vælge mellem generelle nyheder eller sidste nyt fra Horizon Scanning.

TILMELD DIG