Find vej gennem EMA


Horizon Scanning benytter sig blandt andet af information fra Det europæiske lægemiddelagentur, European Medicines Agency (EMA). Vi registrerer og følger medicinalvirksomhedernes ansøgninger til EMA. Som en service har vi udarbejdet en guide til de regulatoriske procedurer i EMA. Den kan hentes her på siden.


Find vej gennem EMA

Vi følger og registrerer ansøgninger fra medicinalvirksomheder til EMA. Både ansøgninger om markedsføringstilladelse af nye lægemidler samt ansøgninger om større ændringer til eksisterende markedsføringstilladelser i form af indikationsudvidelser og såkaldte extensions.

Det kan være kompliceret at forstå de regulatoriske procedurer i EMA. Derfor har vi som en service for vores interessenter udarbejdet en guide til EMA, som vi kalder ”Find vej gennem EMA”.

Du kan både læse den i sin helhed eller blot benytte den som opslagsværk.

Find vej gennem EMA

Horizon scanning

Find vej gennem EMA

Sidste nyt

Ønsker du at få nyheder fra Amgros direkte i din indbakke, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan vælge mellem generelle nyheder eller sidste nyt fra Horizon Scanning.

TILMELD DIG
Find vej gennem EMA

Pipeline-møder

Horizon Scanning arrangerer løbende pipeline-møder med virksomheder i medicinalindustrien. På møderne taler vi om, hvilke lægemidler, der vil blive markedsført i Danmark i løbet af de kommende to til tre år.

LÆS MERE
Find vej gennem EMA

Horizon Scanning

Med Horizon Scanning danner Amgros et overblik over lægemidler, indikationsudvidelser og dispenseringsformer, der inden for de kommende to til tre år forventes at blive markedsført i Danmark.

LÆS MERE
Find vej gennem EMA

Lægemidler på vej i EMA

Amgros arbejder systematisk med at skabe overblik over fremtidens muligheder for at behandle med lægemidler.

LÆS MERE

Helle Bräuner

Teamleder

Jeg har ansvaret for at opbygge og udvikle Horizon Scanning i Amgros. Vi spotter alle nye lægemidler på vej til Danmark. Og har særligt fokus på sygehuslægemidlerne.