Direktion


Direktionen i Amgros består af Flemming Sonne, administrerende direktør, Dorthe Lindegaard, direktør for Automatisering og Kvalitet samt Nina Uldal, direktør for Forhandling, Udbud og Forsyning. Mød direktørerne i Amgros her.

Til at stå i spidsen for de mange komplekse opgaver, Amgros løser, står vores direktører. 

Mød Flemming, Dorthe og Nina her.

FLEMMING SONNE

Flemming Sonne har siden 2004 været administrerende direktør i Amgros og har gennem hele sit professionelle liv arbejdet inden for sundhedsområdet – både privat og offentligt. Således har han en lang karriere inden for medicinalindustrien bag sig.

I takt med at verden udvikler sig, er vi i Amgros blevet mere specialiserede i vores kerneforretning. Vi har fokus på udbud, forhandling, logistik og at indgå kontrakter, der passer præcis til det enkelte behandlingsområde for at sikre maksimal konkurrence.
Flemming Sonne,
administrerende direktør
DORTHE LINDEGAARD

Dorthe Lindegaard har siden 2013 været ansat i Amgros, og fra 1. januar 2021 er hun tiltrådt som direktør i Amgros for området Automatisering og Kvalitet.

Dorthe har tidligere været ansat i lægemiddelindustrien, hvor hun primært arbejdede med Regulatory Affairs.

Dorthe har igennem årene været med til at drive en intern modning af Amgros' kvalitetsmindset. Samtidig har Dorthe stor samarbejdsflade med sygehusapotekerne på kvalitets- og fremstillingsområdet.

Sammen med sygehusapotekerne bidrager Amgros til, at vi får optimale løsninger til patienter, der behandles i eget hjem. Det gør vi blandt andet ved at facilitere vidensdeling og koordinere aktiviteter med vores interessenter, så vi får mest mulig sundhed for pengene.
Dorthe Lindegaard,
direktør for Automatisering og Kvalitet
NINA ULDAL

Nina Uldal er tiltrådt som direktør i Amgros den 1. februar 2021. Hun er direktør for området Forhandling, Udbud og Forsyning.

Nina kommer fra en stilling som koncern indkøbschef, CPO, i Region Sjælland, og hun har mere end tyve års erfaring med ledelse fra både private, halvoffentlige og heloffentlige organisationer. 

I et globalt marked præget af stærke multinationale leverandører og andre interessenter er Amgros med til at sikre Danmark som et stærkt og attraktivt marked for lægemidler.
Nina Uldal,
direktør for Forhandling, Udbud og Forsyning

Læs mere

Direktion

Bestyrelse

Amgros ledes af en bestyrelse på i alt syv medlemmer.

LÆS MERE
Direktion

Presse og analyser

Du kan herunder finde vores seneste nyheder, downloade pressefotos, finde pressekontakt samt dykke ned i vores markedsovervågninger og analyser.

LÆS MERE