Direktion


Direktionen i Amgros består af Flemming Sonne, administrerende direktør samt Nina Uldal, direktør for Forhandling, Udbud og Forsyning. Stillingen som direktør for Automatisering og Kvalitet er pt. vakant.

Til at stå i spidsen for de mange komplekse opgaver, Amgros løser, står vores direktører. 

FLEMMING SONNE

Flemming Sonne har siden 2004 været administrerende direktør i Amgros og har gennem hele sit professionelle liv arbejdet inden for sundhedsområdet – både privat og offentligt. Således har han en lang karriere inden for medicinalindustrien bag sig.

I takt med at verden udvikler sig, er vi i Amgros blevet mere specialiserede i vores kerneforretning. Vi har fokus på udbud, forhandling, logistik og at indgå kontrakter, der passer præcis til det enkelte behandlingsområde for at sikre maksimal konkurrence.
Flemming Sonne,
administrerende direktør
NINA ULDAL

Nina Uldal er direktør for området Forhandling, Udbud og Forsyning.

Nina kommer fra en stilling som koncern indkøbschef, CPO, i Region Sjælland, og hun har mere end tyve års erfaring med ledelse fra både private, halvoffentlige og heloffentlige organisationer. 

I et globalt marked præget af stærke multinationale leverandører og andre interessenter er Amgros med til at sikre Danmark som et stærkt og attraktivt marked for lægemidler.
Nina Uldal,
direktør for Forhandling, Udbud og Forsyning

Læs mere

Direktion

Bestyrelse

Amgros ledes af en bestyrelse på i alt syv medlemmer.

LÆS MERE
Direktion

Presse og analyser

Du kan herunder finde vores seneste nyheder, downloade pressefotos, finde pressekontakt samt dykke ned i vores markedsovervågninger og analyser.

LÆS MERE