Direktion


Direktionen i Amgros består af Flemming Sonne, administrerende direktør, Trine Kart, viceadministrerende direktør og ansvarlig for Strategisk forretningsudvikling og -support samt Lise Grove, direktør for Strategisk indkøb og forsyning af lægemidler og medicinsk udstyr. Mød de tre direktører i Amgros her.

FLEMMING SONNE

Flemming Sonne har siden 2004 været administrerende direktør i Amgros og har gennem hele sit professionelle liv arbejdet inden for sundhedsområdet – både privat og offentligt. Således har han en lang karriere inden for medicinalindustrien bag sig.

I takt med at verden udvikler sig, er vi i Amgros blevet mere specialiserede i vores kerneforretning. Vi har fokus på udbud, forhandling, logistik og at indgå kontrakter, der passer præcis til det enkelte behandlingsområde for at sikre maksimal konkurrence.
Flemming Sonne,
administrerende direktør
TRINE KART

Siden 2008 har Trine Kart været en del af Amgros, hvor hun i dag er viceadministrerende direktør og direktør for Strategisk forretningsudvikling og -support. Før sin ansættelse i Amgros var Trine i 12 år tilknyttet sygehusapoteket i Aalborg, hvor hun blandt andet arbejdede som sygehusapoteker.

Trine er ansvarlig for det tætte samarbejde mellem Amgros og sygehusapotekerne. Hun repræsenterer blandt andet sygehusapotekerne som bestyrelsesmedlem i Dansk Medicin Verifikation Organisation (DMVO).

Amgros bidrager med værdi, når vi skaber sammenhænge og løsninger, der er til gavn for flere sundhedsaktører – og i sidste ende for de danske patienter. Det gør vi ved både at være medspiller og udfordrer for vores samarbejdspartnere, så vi hele tiden udvikler os sammen.
Trine Kart,
viceadministrerende direktør
LISE GROVE

Lise Grove har været ansat i Amgros siden 2016. Lise har som direktør ansvar for Strategisk indkøb og forsyning af lægemidler og medicinsk udstyr.

Lise er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og har en MBA. Før sin ansættelse i Amgros har Lise haft en længere karriere indenfor medicinalindustrien.

I Amgros har vi en lang række kompetencer og stor erfaring inden for blandt andet sundhedsøkonomi og udbudsforretning. Men i bund og grund kan vi ikke noget uden vores samarbejdspartnere. Vi er kun stærke, når vi er noget sammen med andre.
Lise Grove,
direktør for Strategisk indkøb af lægemidler og medicinsk udstyr

Læs mere

Direktion

Presse

I Amgros besvarer vi gerne spørgsmål og leverer faktuel viden til journalister eller andre med interesse for vores arbejde. Vi hjælper, i det omfang det er muligt for os at bidrage med viden og synspunkter fra vores verden.

LÆS MERE
Direktion

Bestyrelse

Amgros ledes af en bestyrelse på i alt syv medlemmer.

LÆS MERE