Pipelinemøder


Horizon Scanning arrangerer løbende pipelinemøder med leverandører af lægemidler. På møderne taler vi om, hvilke lægemidler, der vil blive markedsført i Danmark i løbet af de kommende to til tre år. Dialogen på pipelinemøderne bidrager med værdifuld indsigt og viden til både os og leverandørerne.

Fotograf: Anne-Li Engström

Pipelinemøder med leverandører af lægemidler er en vigtig informationskilde, når Amgros via Horizon Scanning forudsiger, hvilke lægemidler, vi kan forvente markedsført på det danske marked i fremtiden.

Leverandørerne beskriver, hvad de forventer at lancere i de kommende år. Det gælder både i relation til nye lægemidler og nye indikationer for eksisterende lægemidler. 

I forbindelse med et pipelinemøde beder vi leverandøren levere specifik og struktureret information om relevante lægemidler. Det kan for eksempel være:

 

  • Lægemiddelstof og handelsnavn
  • Planlagt indikation
  • Medicinsk værdi i forhold til nuværende behandling
  • Tidsplan for ansøgning, godkendelse og lancering
  • Patientpopulation, som kan blive aktuel for lægemidlet i Danmark
  • Mulige budgetkonsekvenser
  • Information om kommende patentudløb
  • Forventet pris
OVERBLIK TIL VIRKSOMHEDERNE

På pipelinemøderne deltager Amgros med repræsentanter fra områderne Horizon Scanning   og andre relevante afdelinger.

På den måde får leverandøren af lægemidler lejlighed til at møde vores specialister og mulighed for at få svar på spørgsmål.

FORTROLIG DATABEHANDLING

Amgros behandler altid informationer fra pipelinemøder fortroligt. 

Vær dog opmærksom på, at Amgros er underlagt offentlighedsloven. 

BOOK ET PIPELINEMØDE

Hvis du ønsker at booke et pipeline-møde, er du meget velkommen til at kontakte os på horizonscanning@amgros.dk

 

 

Læs mere

Pipelinemøder

Horizon Scanning

Med Horizon Scanning danner Amgros et overblik over lægemidler og indikationsudvidelser, der inden for de kommende to til tre år forventes at blive markedsført i Danmark.

LÆS MERE
Pipelinemøder

Horizon Scanning orienteringer

I Horizon Scanning udarbejder vi orienteringer om nye lægemidler og hovedparten af de indikationsudvidelser, der er under vurdering hos EMA.

LÆS MERE
Pipelinemøder

Horizon Scanning oversigter

I Horizon Scanning udarbejder vi oversigter, som viser, hvilke nye lægemidler, indikationsudvidelser og extensions, som EMA er i gang med at vurdere.

LÆS MERE
Pipelinemøder

Find vej gennem EMA

Horizon Scanning benytter sig blandt andet af information fra Det europæiske lægemiddelagentur, European Medicines Agency (EMA).

LÆS MERE
Pipelinemøder

Sidste nyt

Ønsker du at få nyheder fra Amgros direkte i din indbakke, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan vælge mellem generelle nyheder eller sidste nyt fra Horizon Scanning.

TILMELD DIG

Moon Raagaard

Koordinator

Jeg arbejder bredt med at koordinere opgaver i teamet og med vores interessenter. Jeg er blandt andet ansvarlig for at koordinere forhandlingsmøder i Amgros, når der er lægemidler, der vurderes i Medicinrådet.