Akutkontakter - tilbagekaldelser


Hvis du har et akut behov for at kontakte Amgros eller sygehusapotekerne, eksempelvis i forbindelse med tilbagekaldelser af lægemidler, kan du finde relevante kontaktoplysninger her på siden.

Har du et akut behov for at få fat på Amgros eller sygehusapotekerne, for eksempel i forbindelse med tilbagekaldelser af lægemidler, kan du finde akutkontakterne her. 

AKUTKONTAKTER TIL AMGROS

I hverdage inden for normal åbningstid kan du altid træffe Amgros på hovednummeret 8871 3000.

Hvis du uden for normal åbningstid har akut behov for at kontakte os vedrørende en tilbagekaldelse eller karantænering, skal du kontakte nedenstående.


Julie Lindberg-Levin
Responsible Person (RP) for GDP-området
Teamleder - Kvalitet
Tlf. 35293960
Tlf. 53746632
jll@amgros.dk

AKUTKONTAKTER TIL SYGEHUSAPOTEKER

Hvis du står med et akut behov  for at kontakte sygehusapotekerne – for eksempel i forbindelse med tilbagetrækning af lægemidler – kan du benytte  disse akutkontakter.

Kontaktoplysningerne bør udelukkende benyttes til akut kontakt.

Amgros påtager sig ikke ansvaret for, at kontaktlisten er fyldestgørende, eller om det er muligt at få kontakt til sygehusapotekerne. 

Hvis din henvendelse til sygehusapotekerne ikke er akut, skal du bruge denne kontaktliste.

Læs mere

Akutkontakter - tilbagekaldelser

Om Amgros

Amgros sikrer forsyningen af lægemidler til de offentlige sygehuse. Det gør vi via effektive indkøb og udbud. Vi er rådgiver og sparringspartner for centrale aktører i sundhedsvæsenet, som vi deler vigtig og høj specialiseret viden med. Vi er på den måde med til at skabe forudsætninger for mere sundhed.

LÆS MERE
Akutkontakter - tilbagekaldelser

SAD og magistrelle lægemidler

Amgros ejer markedsføringstilladelserne til de cirka 60 SAD-lægemidler, som sygehusapotekerne fremstiller. Det er registrerede lægemidler, som Lægemiddelstyrelsen har godkendt.

LÆS MERE