Whistleblowerordning


Amgros I/S har en whistleblowerordning, som du kan benytte, hvis du oplever, at lovgivningen bliver overtrådt eller andre alvorlige forhold.

Amgros I/S ønsker at være en virksomhed og samarbejdspartner, som du altid kan henvende dig til med dine overvejelser, kommentarer og bekymringer. Uanset om de er af positiv eller kritisk art. Du er derfor altid velkommen til at skrive til os på amgros@amgros.dk.

Amgros I/S har desuden en whistleblowerordning hos Got Ethics, som du kan benytte, hvis du oplever, at lovgivningen bliver overtrådt eller andre alvorlige forhold.

Du kan læse mere om Amgros’ whistleblowerordning og lave din indberetning via dette link: https://amgros.integrityline.com/frontpage

Hvis du af den ene eller anden årsag ikke ønsker enten at skrive direkte til os eller indberette via vores whistleblowerordning hos Got Ethics,  kan du også benytte Datatilsynets whistleblowerordning.

Læs mere om Datatilsynets whistleblowerordning og indberet via dette link: https://whistleblower.dk/

Du kan se, hvor meget ordningen er blevet brugt, i perioden 1. januar 2023 - 31. december 2023, ved at trykke her.

 

 

 

 

LÆS MERE

Whistleblowerordning

Om Amgros

Amgros sikrer forsyningen af lægemidler til de offentlige sygehuse. Det gør vi via effektive indkøb og udbud. Vi er rådgiver og sparringspartner for centrale aktører i sundhedsvæsenet, som vi deler vigtig og høj specialiseret viden med. Vi er på den måde med til at skabe forudsætninger for mere sundhed.

LÆS MERE
Whistleblowerordning

Kontakt

Amgros vil være den samarbejdspartner, der får tingene til at lykkes for vores mange interessenter. Dialog og samarbejde er nogle af vores vigtigste værktøjer, og derfor bestræber vi os på at være tilgængelige og i øjenhøjde. Her på siden har vi samlet en oversigt over alle vores medarbejdere.

LÆS MERE